Παναθηναϊκός: Τα τρία ερωτηματικά για το Ηράκλειο

Οι θέσεις στην ενδεκάδα για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ που είναι ανοικτές στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο.

Την επανεκκίνηση, αλλά και την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη αναζητούν αύριο στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» ο Παναθηναϊκός κι ο Ντιέγκο Αλόνσο, με αντίπαλο τον ανεβασμένο και πάντα επικίνδυνο, ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Γρίφος είναι η ενδεκάδα της αναμέτρησης, αφού υπάρχουν ερωτηματικά σε συγκεκριμένες θέσεις και μένει να δούμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, φαβορί για την εστία, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ο Λοντίγκιν, ενώ στα άκρα της άμυνας τα «κουκιά είναι μετρημένα». Στα δεξιά θα είναι ο Κώτσιρας (με μπακ απ τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος θα επιστρέψει στην αποστολή) και στα αριστερά ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελέσουν ξανά ο Ινγκασον με τον Γεντβάι.

Το πρώτο ερωτηματικό έρχεται στη μεσαία γραμμή και στο αν θα παίξουν μαζί Μπακασέτας και Ουναχί.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Τσέριν. Αν προτιμηθεί ένας απ’ τους δύο -πιθανότητα ο Μπακασέτας- τότε ο Σλοβένος θα ξεκινήσει μαζί με τον Αράο.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά τα «φτερά» της επίθεσης, με τον Τζούριτσιτς να συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες απ’ τον Πελίστρι για να παίξει στη μία πλευρά με τον Τετέ στην άλλη.

Το τρίτο και τελευταίο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Φώτη Ιωαννίδη στην επίθεση. Ο Αντράζ Σπόραρ φαίνεται πως προηγείται του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ για να ξεκινήσει βασικός, αλλά πρόκειται για μία απόφαση που θα παρθεί απ’ τον Ουρουγουανό προπονητή την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναχί, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News