Ολυμπιακός-Φάιβερς 30-21: Αποφασιστικό βήμα με σούπερ Βέγιν και ιδανικό δεύτερο ημίχρονο!

Ηταν… να μη φορτσάρει στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός του Μπάμπιτς, που δεν ήταν ο εαυτός του σε όλο το ματς, όμως έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο του EHF European Cup απέναντι στη Φάιβερς.

Απείχε από τον καλό του εαυτό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως τα κατάφερε στη Χαλκίδα απέναντι στη Φάιβερς ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε με το… δεξί το φετινό του ταξίδι στο EHF European Cup και έχει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Αυστρία το επόμενο Σάββατο, που θα κρίνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο!

Οι Πειραιώτες είχαν τον Βεγίν σε εκπληκτική κατάσταση, αλλά όχι και τα άλλα… πρώτα βιολιά της επίθεσής τους, όπως οι Σάββας και Παπαβασίλης. Μία καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός του Μπάμπιτς, όμως, μπορεί να τα φέρει βόλτα ακόμα και έτσι, ειδικά με ένα άριστο δεύτερο ημίχρονο.

Το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό και η Φάιβερς πήρε το πρώτο «μαξιλαράκι» με 1-3,  ενώ η συνέχεια ήταν «μία σου και μία μου». Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο 20′ με 7-6 και δύο λεπτά αργότερα απέκτησε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο γκολ (10-9).

Στο δεύτερο μισό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν από την αρχή τον πρώτο λόγο και μετά το 40′ άνοιξαν τη διαφορά.  Το επίπεδο της άμυνας ήταν πλέον εξαιρετικό, οι παίκτες του Ολυμπιακού – πλην του ήδη καλού Βεγίν – ανέβασαν πολύ το επίπεδό τους μπροστά στο τέρμα της Φάιβερς και ξέφυγαν με έξι γκολ στο 50′.

Οσο περνούσαν τα λεπτά, το χάσμα μεγάλων υπέρ του Ολυμπιακού, που βρήκε… μπάζερ μπίτερ για το 30-21 και πάει στην Αυστρία με το ασφαλές +9!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News