Παναθηναϊκός: Απέναντι στον «κακό του δαίμονα» για να κάνει αυτό που δεν έχει καταφέρει έως τώρα φέτος!

Πρώτο ματς μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, απέναντι στον ανεβασμένο ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και υπό το τεράστιο βάρος του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός καλείται να αρχίσει ένα σερί νικών για να μη χάσει από νωρίς το «τρένο» του πρωταθλήματος.

Πρώτος «σταθμός» το Ηράκλειο της Κρήτης και ο ΟΦΗ (18:00, Cosmote Sport 2), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται σε μία έδρα που ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια και κόντρα σε έναν προπονητή, τον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος τους έχει «πληγώσει» ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Στη θητεία του στη χώρα μας ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ μετράει πέντε νίκες απέναντι στους «πράσινους», με τρία μάλιστα διπλά, ενώ οι τέσσερις εξ αυτών ήταν ως προπονητής του Αστέρα. Έξι ματς έληξαν ισόπαλα και μόλις τρία βρήκαν νικητή τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως πριν από δύο μήνες ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 0-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα Τρίπολης, που είχε προπονητή τον Σέρβο τεχνικό!

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα διλλήματα του Ντιέγκο Αλόνσο παραμένουν, κυρίως στο χώρο του άξονα. Ο Λοντίγκιν θα ξεκινήσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς στα δύο άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ινγκασον τα δύο στόπερ. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Αράο και το ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα παίξουν μαζί Μπακασέτας και Ουναχί ή ένας εκ των δύο μείνει στον πάγκο και πάρει φανέλα βασικού ο Άνταμ Τσέριν. Στα «φτερά» της επίθεσης θα παίξουν ο Τετέ και ο Τζούρισιτς και στην επίθεση προβάδισμα έχει ο Γερεμέγεφ έναντι του Σπόραρ.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πανηγυρίσει φέτος εκτός έδρας νίκη κάτι που στοχεύει να κάνει για πρώτη φορά απόψε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News