Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-2: Aσταμάτητη η ομάδα του Πετράκη, πέρασε και από το Περιστέρι!

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει ο Παναιτωλικός που παρέμεινε για έκτο ματς αήττητος (τρίτη σερί νίκη) μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague. Στη δεύτερη θέση ανέβηκαν οι Αγρινιώτες, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε για ακόμα ένα ματς την αποτελεσματικότητά του, βρίσκοντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος, παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησαν οι Περιστεριώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι που βόλεψε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έφτασαν δίχως προβλήματα στο «τρίποντο».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News