Ντιέγκο Αλόνσο: «Σκληρή περίοδος για εμάς»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το στενάχωρη κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μετά την νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο <<Γεντί Κουλέ>> με τον Τέτε να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 6′. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα με αυτό το διπλό, ξεπερνώντας τον Αστέρα και τον ΟΦΗ.

Βέβαια αυτή η νίκη, έφερε απλά ένα χαμόγελο, μέσα σε όλη την στεναχώρια που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Αυτό δήλωσε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο

Για εμάς ήταν πολύ 10 σκληρές ημέρες και είμαστε πολύ θλιμμένοι με ότι μας συνέβη και ο σημερινός αγώνας ήταν δύσκολος για εμάς. Είχαμε σοβαρότητα, αν ήμασταν πιο ακριβείς και αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα με μεγαλύτερο σκορ. Ήξερε να σταθεί και να αντισταθεί και αντιμετώπισε σωστά τον αντίπαλο μας”.

“Δεν θεωρώ πως είναι ηθικό να μιλήσω αυτήν την στιγμή για τον τρόπο διαχείρισης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε πολύ στενοχωρημένοι και μπορούμε να προσφέρουμε στον Τζορτζ δύο πράγματα: Καταρχάς σεβασμό και κατά δεύτερον αφιερώνουμε όλη αυτήν την χρονιά στην μνήμη του”

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News