Ακης Ζήκος: Επίθεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου - «Καιροσκόπος φιλοχρήματος προπονητής»

Ο Ακης Ζήκος με ανάρτησή του καταφέρθηκε εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Άκης Ζήκος με ανάρτηση του στο instagram  καταφέρθηκε εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση  της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά,  στο μήνυμά του, ο Ακης Ζήκος ανέφερε:

«Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, δίκαιο κατά την άποψη μου. Καλύτερη ομάδα… ο ΠΑΟΚ, ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, ήξερε πως να το πετύχει. Καλύτερους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ, στην έδρα της, δεν ήξερε πως να φτάσει στο στόχο.Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω.

Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάση σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει κ υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, δε θα ανεχόμουν και δε θα αποδεχόμουν ποτέ να έχει η ομάδα μου αυτόν το προπονητή, όσες μα όσες επιτυχίες κι αν είχε.

Οι αξίες κ τα ιδανικά μιας ομάδας ,οι κανονικοί φίλαθλοι της, δε θα επέτρεπαν ποτέ και σε καμία διοίκηση αυτής, να έχει έναν καιροσκόπο -φιλαθλοχρήματο προπονητή. Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν… Γνώμη μου.

Αν ήμουν ΠΑΟΚ… σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ.

Το ίδιο θα έλεγα, θα εννοούσα και θα έπραττα, αν αντίστροφος ανάλογα συνέβαινε για τη δίκη μου ομάδα! Ευτυχώς, εγώ νιώθω και είμαι πολύ περήφανος, για αυτά που εκφράζει και πράττει ο δικός μας άνθρωπος σε αυτή τη θέση!

Πολύ περήφανος και με και χωρίς μετάλλια!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News