Ντέμης Νικολαΐδης: «Προσβάλει την χώρα η συμπεριφορά του Λουτσέσκου»

Την δική του οπτική γωνία για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής αγώνων, Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως υπάρχει καθαρή παράβαση πάνω στον Λιβάϊ Γκαρσία, που συνιστά πέναλτι.

Ο παλαίμαχος άσος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα τραγικά έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός ανέφερε πως τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν την χώρα και δεν θα έπρεπε να γίνονται ανεκτές.

Δείτε όσα ανέφερε:

«Υπάρχει η φάση του Λιβάι. Βλέπω πέναλτι και κάρτα. Πάει με τις τάπες ο αντίπαλος. Περιμένω να δω τι θα πει ο Λανουά. Φαντάσου ότι αυτή η φάση δεν γίνεται στη μεγάλη περιοχή και ο παίκτης δεν σουτάρει, αλλά προσπαθεί να βγάλει αντεπίθεση. Είναι επικίνδυνο παίξιμο και κίτρινη.

Εδώ δεν έχει πρόθεση, αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ προλαβαίνει την μπάλα. Σκέφτομαι πως γίνεται να το βλέπω ενώ υπάρχει VAR; Επειδή πάει να μπει στη φάση ο Πιερό, επειδή ξεκινάει από θέση οφσάιντ, μήπως θεωρεί ότι είναι αυτό; Δεν θεωρώ πως ο διαιτητής είδε πέναλτι και δεν το έδωσε. Έπρεπε να δώσει παραπάνω καθυστερήσεις. Σαν να ήθελε να τελειώνουμε, να φύγει από πάνω του το βάρος.

Έχω πει για τη συμπεριφορά του. Ως προπονητής δίνει ωραία πράγματα. Εξωαγωνιστικά με προσβάλλει και εμένα και τη χώρα. Έκανε χειρονομίες ότι τον κλέψανε. Εδώ και καιρό θα έπρεπε η Λίγκα και η ΕΠΟ να τιμωρούν τέτοιες συμπεριφορές.

Έτσι και κάνουμε βίντεο με όσα έχει πει και έχει κάνει, δεν θα είναι ωραίο. Δεν αδικεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου. Δεν περιμένω να αλλάξει. Να υπάρχουν συνέπειες σε αυτές τις συμπεριφορές. Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή να έχει πει τόσα πολλά πράγματα τόσα χρόνια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News