Νότιγχαμ Φόρεστ - Κρίσταλ Πάλας 1-0: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και... ονειρεύεται Ευρώπη

Τεράστια νίκη για την Νότιγχαμ Φόρεστ, που επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς. Συνεχίζει να ονειρεύεται Ευρώπη η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τεράστια νίκη για την Νότιγχαμ Φόρεστ, που επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς και ονειρεύεται Ευρώπη.

Λυτρωτής ο Κρις Γουντ, που έβαλε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα, σε οχτώ αναμετρήσεις. «Φουριόζοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, θέλοντας εξ’ αρχής να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και την μπάλα να πηγαίνει «πάνω – κάτω».

Στο 16ο λεπτό, μαγική ενέργεια του Αντερσον, που με φοβερό «σλάλομ» προσπέρασε τρεις αντιπάλους, με τον Χέντερσον να του λέει «όχι» με επέμβαση στην κλειστή του γωνία. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γουντ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Λέρμα να του αρνείται το γκολ προ της γραμμής του τέρματος, με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, νέα κεφαλιά του Γουντ, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Απάντηση με σπουδαία ευκαιρία από την Κρίσταλ Πάλας στο 20’, με τον Νκέτια να εξαπολύει έναν «κεραυνό», μερικά μέτρα μακριά από την περιοχή και την μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκών της εστίας του Σελς. Μόλις δύο λεπτά μετά όμως, η Φόρεστ είχε την απάντηση, με την κεφαλιά του Γέιτς να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι της Πάλας.

Φοβερή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την προβολή του Γουντ από την μικρή περιοχή να είναι αδύναμη και να καταλήγει στην αγκαλιά του Χέντερσον. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Πάλας έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Εζε, όμως ο Σελς ήταν εκεί να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Στο 59’ ο Εζε δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να πραγματοποιεί απίθανη απόκρουση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Η λύτρωση για την Φόρεστ ήρθε με τον, συνήθη ύποπτο, Κρις Γουντ, ο οποίος έπιασε ένα ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Χέντερσον, με την μπάλα να περνάει κάτω από το χέρι του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Ακόμα μία εντυπωσιακή ενέργεια από τον Αντερσον, που πέρασε δύο παίχτες, με τον Αγγλο τερματοφύλακα της Πάλας να έχει αυτή την φορά την απάντηση.

Ακόμα μία απίθανη επέμβαση του Σελς στο 80ο λεπτό, που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News