ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Μπάμπα εν όψει Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται μεθαύριο το βράδυ τη Βικτόρια Πλζεν με τη μίνι προετοιμασία να αρχίζει σήμερα και υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστεί ο Μπάμπα

Ο Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει καθώς προέρχεται από διάστημα, στο οποίο ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και θα προφυλαχτεί.

Μπορεί η αναμέτρηση να είναι κρίσιμη -ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη μετά τις ήττες στους δυο πρώτους αγώνες προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση- όμως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πιθανό να μη ρισκάρει με τον Γκανέζο για να τον έχει στη συνέχεια.

Τα έσοδα του πρωταθλητή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο Γιουρόπα Λιγκ και δίνει το παρών στη νέα του δομή και στον όμιλο της  ιοργάνωσης. Η ιστοσελίδα Football Meets Data προχώρησε στην καταγραφή των εγγυημένων εσόδων που έχουν λάβει οι ομάδες που μετέχουν στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται στην 59η θέση κι έχει βάλει -ως τώρα- στα ταμεία του 10,5  εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά θα προστεθούν τα χρήματα απ’ τα αποτελέσματα στον όμιλο, αλλά και όσα προκύψουν σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News