Μανώλης Παπακαλιάτης: Σοβαρό τροχαίο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μανώλης Παπακαλιάτης: Σοβαρό τροχαίο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο. Στο πλευρό του η οικογένεια του, όπως ο γιος του, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Παπακαλιάτη, ο οποίος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Κοντά του η οικογένεια του, μεταξύ άλλων και ο γιος του Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο 76χρονος Μανώλης Παπακαλιάτης έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου και ειδικότερα παράσυρσης επί της οδού Κρασαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Ο πολύ γνωστός και από τους πιο επιτυχημένους και παλιούς επιχειρηματίες, στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε βαρύτατα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή κι έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον. Φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, μεταξύ άλλων.

Από την πρώτη στιγμή είναι κοντά του η οικογένεια του, τα παιδιά του, όπως και ο γιος του Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς και αλλά και φίλοι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News