Δημήτρης Ράλλης Παρασκήνιο: Έλληνες τον τσεκάρουν στα ματς της Χέρενφεν!

Δημήτρης Ράλλης Παρασκήνιο: Έλληνες τον τσεκάρουν στα ματς της Χέρενφεν!

Ο Δημήτρης Ράλλης είναι ένα ακόμα Έλληνας που ξεπετάχτηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ολλανδία με την Χέρενφεν του Ρόμπιν Φαν Πέρσι κι έχει κινήσει ήδη των ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Super League

Ο Δημήτρης Ράλλης ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, πλαισιώνοντας την πρώτη ομάδα της Χέρενφεν κάτω από τις οδηγίες του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Κι όταν ένας τέτοιος γκολτζής – θρύλος, σε εμπιστεύεται δεν μπορεί παρά να έχεις αυτό το κάτι παραπάνω. Και το έχει ο Δημήτης Ράλλης, με τον 19χρονο Έλληνα άσο, να είναι ένας επιθετικός που μπορεί να σκοράρει με ευκολία, έχοντας μεγάλη γκάμα «εκτελέσεων».

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Χέρενφεν έκανε στο ματς με τον Άγιαξ παίζοντας 10 λεπτά ως εξτρέμ. Για να φτάσει στα τρία τελευταία ματς, με Χέρακλες, Τσβόλε, Ναϊμέγκεν, να παίξει βασικός και μάλιστα στην κορυφή της επίθεσης. Στα δύο πρώτα από αυτά βρήκε και γκολ.

Αυτά τα ματς ήταν που παρακολούθησαν απεσταλμένοι ελληνικών ομάδων. Γιατί ο Δημήτρης Ράλλης, ήταν ένα παιδί που είχε τσεκαριστεί στα ματς των μικρών ομάδων της Χέρενφεν, ωστόσο η εξέλιξη του προς το καλύτερο ήταν εντυπωσιακή.

Το συνεχόμενο τσεκάρισμα, γίνεται από δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες και είναι έντονο. Μάλιστα η μια από αυτές ρώτησε και την Χέρενφεν για το status του Δημήτρη Ράλλη!

Σε συνολικά 85 ματς με τις ομάδες της Χέρενφεν έχει βάλει 36 γκολ και είναι εντυπωσιακό στατιστικό!

Ο Δημήτρης Ράλλης έχει μεν ολλανδική υπηκοότητα αλλά ο πατέρας του, όπως φανερώνει και το επώνυμο, είναι Έλληνας (γεννημένος μάλιστα ανήμερα της εθνικής μας επετείου, στις 25 Μαρτίου του 2005) οπότε είναι σχετικά απλό πράγμα να πάρει το διαβατήριο αν και εφόσον το επιθυμήσει. Στις μικρές Εθνικές των «Οράνιε» έχει κατά καιρούς συμπεριληφθεί σε προεπιλογές, αλλά το πράγμα δεν πήγε ποτέ σε κάτι παραπάνω.

 

Προσεχώς περισσότερες λεπτομέρειες…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News