Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για Μάλμε - Ποιo το πλάνο ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή για Μάλμε - Ποια το πλάνο ενδεκάδας του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί για το Μάλμε της Σουηδίας και στην αποστολή είναι όλα τα “όπλα” με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει έτοιμο το πλάνο για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει το πρωί για το Μάλμε όπου θα την Πέμπτη (24/10) θα δώσει το ματς με την ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Χοσέ Λουίς Μενιτιλίμπαρ να κάνει γνωστή την αποστολή.

Στο Μάλμε θα βρεθούν και οι Νταβίντ Κάρμο, Παναγιώτης Ρέτσος, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς. Είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε, κάτι που σημαίνει πως έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχαν και ο Ολυμπιακός έχει όλα τα… όπλα για του για την αναμέτρηση με την Μάλμε.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, τους έδωσε να καταλάβουν σε ποια ομάδα και τα λάθη που έκαναν, όπως αναφέρθηκε και στα δικά του λάθη.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα στη Σουηδία για να τονώσουν και την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

 

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κατασταλάξει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει και στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο Μάλμε θα βάλει τις τελευταίες πινελιές.

Κατά βάση αναμένεται να ξεκινήσει την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στο 3-0 απέναντι στην Μπράγκα, δηλαδή με τον Ρόντινεϊ να ξεκινάει ως δεξιός εξτρέμ και τον Κοστίνια να είναι πίσω του. Παράλληλα ο Ζέλσον Μαρτίνς αναμένεται να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.  Η τριάδα των Μουζακίτη, Έσε, Τσικίνιο στα χαφ δεν… σπάει, ενώ στο τέρμα θα είναι ο Τζολάκης, δίδυμο στα στόπερ οι Κάρμο, Ρέτσος, αν όλα είναι καλά και Ορτέγκα θα είναι στο αριστερό μπαλ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News