ΕΠΟ Παρασκήνιο: Η κοινή γραμμή ΑΕΚ, Παναθηναϊκού για διαιτησία και Λανουά κάτι δείχνει!

ΕΠΟ Παρασκήνιο: Η κοινή γραμμή ΑΕΚ, Παναθηναϊκού για διαιτησία και Λανουά κάτι δείχνει!

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday αναλύει κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την διαιτησία σχετικά με την συμπόρευση ΑΕΚ, Παναθηναϊκού κατά του Λανουά

Δεν περίμεναν στην ΑΕΚ κάτι διαφορετικό απ’ τον Λανουά για τη φάση με πρωταγωνιστές τους Μπάμπα και Λιβάι. Ο Στεφάν, άλλωστε, είχε οριστεί παρατηρητής στο ντέρμπι της «Αγια-Σοφιάς» και προφανώς εάν είχε πρόβλημα με την απόφαση του Σλοβένου θα το είχαν πληροφορηθεί στα Φιλαδέλφεια από το βράδυ της Κυριακής.

Απ’ τη στιγμή που υπήρχε σιγή ασυρμάτου, ο Μάριος και οι γύρω του είχαν αντιληφθεί το αυτονόητο. Ο Λανουά συμφωνούσε με τον Σλοβένο ρέφερι. Αλλά η χθεσινή ανάλυση του Γάλλου προκάλεσε πολλές εκρήξεις στο περιβάλλον του Ηλιόπουλου.

«Εδώ μας λέει ότι έγινε επιθετικό φάουλ, ότι ο Λιβάι χτύπησε τον Μπάμπα», ήταν το πιο ελαφρύ σχόλιο που έγινε για τον Λανουά. Την ίδια ώρα, άρχισαν τις διαρροές κι απ’ τον Παναθηναϊκό. Συνδέουν, μάλιστα, τον… Τρύφωνα, όπως αποκαλούν εδώ και τρεις ημέρες τον βοηθό Τσολακίδη, με την ΕΠΟ.

Εμπλέκουν τους πάντες. Από Δημητρίου έως Γκαγκάτση, για να μην σας πω ότι στο επιτελείο του Αλαφούζου τα έχουν βάλει και με… δέντρα στο πάρκο Γουδή. Η διαρροή της Πανάθας, μου θύμισε… Γιαννάκη.

Τέτοια σύνδεση ενός διαιτητή ή κάποιου βοηθού με παράγοντες, μόνο ο Παπαδόπουλος μπορούσε να την κάνει. Δεν έχω εξακριβώσει τη συνεργασία του λεγάμενου με τον Αλαφούζο, οπότε απλώς επισημαίνω τη λεπτομέρεια.

Σημασία, βέβαια, έχει κι η κοινή γραμμή ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Φωνάζουν από κοινού, ενώ δείχνουν, πλέον, διάθεση να στοχοποιήσουν και την ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Καλό θα ’ναι να κρατήσουμε την… παράλληλη έκρηξή τους, διότι μπορεί να τη δούμε να επαναλαμβάνεται σύντομα και ακόμα πιο έντονα. Ετσι, λένε στην πιάτσα όσοι μιλούν και με τις δύο ομάδες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News