Ολυμπιακός - Κάλεφ Ταλίν 5-0: Υπερηχητικοί οι πρωταθλητές Ευρώπης με... σόου Παπακανέλλου

Συνέχισαν από ‘κει που το άφησαν τα θρυλικά παιδιά! Με εντυπωσιακή νίκη εκκίνησε τις υποχρεώσεις του στο UEFA Youth League, ο κάτοχος του τροπαίου, Ολυμπιακός, επικρατώντας με 5-0 της Κάλεφ Ταλίν.

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι έχοντας τον Παπακανέλλο σε… μεγάλα κέφια (2 ασίστ και 1 γκολ), η ομάδα νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-0 της Κάλεφ Ταλίν από την Εσθονία, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα playoff του Uefa Youth League.

Το μέλλον προμηνύεται σίγουρα λαμπρό, με την ομάδα να θέτει πολύ ψηλά τον πήχη και την φετινή σεζόν.

Ετσι κι αλλιώς, η πόρτα της πρώτης ομάδας των «ερυθρολεύκων» είναι ορθάνοιχτη για τα ταλέντα της ομάδας νέων, αφού υπάρχει η διάθεση να στηριχθούν αυτά τα παιδιά.

Δύο γκολ πρόσθεσε ο πολύ εκρηκτικός Γιουσούφ, που δείχνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό, αγωνίστηκε με απόλυτη συγκέντρωση και μεθοδικότητα, δεν παρέκκλινε καθόλου από το πλάνο και είχε… εύκολο απόγευμα, όντας αποτελεσματική, δείχνοντας πανέτοιμη να διεκδικήσει και τον φετινό τίτλο, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία.

Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό ο Γιουσούφ, με τον Τουφάκη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 42′. Σε αμφότερα τα τέρματα την τελική πάσα είχε περάσει ο Παπακανέλλος.

Στο 48′, μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Αλαφάκη, ο Παναγάκος με κοντινή προβολή έκανε το 3-0, με τον Παπακανέλλο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του, με σουτ στο 56′.

Στο 86ο λεπτό, ο Γιουσούφ με πολύ όμορφο τελείωμα σε τετ α τετ, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η ρεβάνς, στην Εσθονία, που αναμένεται να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, έχει οριστεί για τις 6/11.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News