Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Σπόραρ - Η αποστολή για Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής (24/10 19:45) σπουδαίας αναμέτρησης με την Τσέλσι, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Ο αμφίβολος Αντραζ Σπόραρ, θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (24/10 19:45), μεγάλο αγώνα με αντίπαλο την Τσέλσι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, πέραν της δεδομένης απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη, θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι των υπηρεσιών του Φίλιπ Μαξ, ο οποίος πάντως έβγαλε μέρος της προπόνησης και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι (24/10, 19:45), που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ ενώ ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News