ΑΕΚ: Απολογούνται Λαμέλα και Βέγκα
Σήμερα (24/10) θα πραγματοποιηθεί η απολογία των Λαμέλα και Βέγκα, για το όσα διαδραματίστηκαν στην Opap Arena την Κυριακή το βράδυ με την λήξη της αναμέτρησης.
Στα «απόνερα» του ντέρμπι των «δικεφάλων» ήταν οι διαπληκτισμοί και οι εντάσεις που σημειώθηκαν με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Απόρροια της «τεταμένης» κατάστασης στην Νέα Φιλαδέλφεια ήταν οι κλήσεις σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαμέλα, Βέγκα και Λουτσέσκου από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.
Στην ΑΕΚ απολογούνται σήμερα (24/10) το πρωί με τους προαναφερθέντες να κινδυνεύουν με αγωνιστικό αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο.
Το ίδιο ισχύει και για την ακρόαση των δύο ομάδων από τη ΔΕΑΒ, η οποία τους κάλεσε για όσα έγιναν στην OPAP Arena την Κυριακή το βράδυ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS
# Super League
# ΑΕΚ
# ΔΕΑΒ
# Ελλάδα
# Έρικ Λαμέλα
# Κλήσεις σε απολογία
# Ποδόσφαιρο
# Ποδόσφαιρο
