Ολυμπιακός: Ο... ιδιαίτερος λόγος που ο ανέτοιμος Γκος ταξιδεύει με την ομάδα στο Μόναχο

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ταξιδεύει με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο, όμως αποκλείεται να αγωνιστεί απέναντι στη Μπάγερν.

Δε συνηθίζεται μία ομάδα να παίρνει μαζί της σε εκτός έδρας αποστολή έναν παίκτη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει. Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας, όμως, αποφάσισαν να πάρουν τον Νάιτζελ ΓουίλιαμςΓκος στο τσάρτερ για το Μόναχο, παρότι δε θα αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν νοκ άουτ για μερικές ημέρες και επέστρεψε πρόσφατα, προλαβαίνοντας να κάνει μόλις μία προπόνηση στο ΣΕΦ, δε θα παίξει στο ματς με τη Μπάγερν, αφού υπάρχει σημαντικό ρίσκο επιπλοκών.

Παρόλα αυτά, ακολουθά κανονικά την υπόλοιπη ομάδα στη Βαυαρία, για να παρακολουθήσει… δίπλα από τον πάγκο το παιχνίδι και κυρίως για να προπονηθεί ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι αιωνίων. Βλέπετε, το πρόγραμμα είναι τόσο δύσκολο και… στενό, που οι Πειραιώτες δε θα προλάβουν να επιστρέψουν στη βάση τους για προπόνηση και προετοιμασία, αλλά θα κάνουν την «πρόβα τζενεράλε» στη Γερμανία.

Γι’ αυτό, ο Γκος, που δεν αποκλείεται να παίξει με τον Παναθηναϊκό, κάνει… όλο το ταξίδι, ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως για τη μεγαλύτερη εγχώρια μάχη.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News