Μπάγερν-Ολυμπιακός: Tι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έκαναν κόντρα στην Εφές

Απόψε στις 21:45 ο Ολυμπιακός παίζει στο «Σαπ Γκάρντεν».

Κόντρα στην Εφές ο Ολυμπιακός έχασε δικό του παιχνίδι για δύο σημαντικούς λόγους. Ο ένας ήταν το γεγονός πως μπήκε στον ρυθμό των Τούρκων και δεν τους εγκλώβισε με την άμυνά του. Δεν παρουσίασε τις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Ο άλλος λόγος είχε να κάνει με την απώλεια των ριμπάουντ.

Αυτά τα δύο στοιχεία καλείται να τα προβάλλει κόντρα στην Μπάγερν, που εντός έδρας είναι άκρως παραγωγική και «χτυπάει» συχνά στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Μόναχο με 14 παίκτες, ενώ όπως ανέφερε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Γκος δεν θα αγωνιστεί, καθώς δεν είναι έτοιμος (έκανε μία ομαδική προπόνηση). Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση 2.500 φίλων τους, που θέλουν να τους δώσουν ώθηση για το μεγάλο «διπλό», ενώ η αποστολή θα προπονηθεί αύριο στο Μόναχο, προτού επιστρέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος για την Μπάγερν: «Είναι ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους κατά μέσο όρο. Είναι η πρώτη σε πόντους στο τρανζίσιον και σε παραγωγή πόντων. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να μην αφήσουμε το γρήγορο ρυθμό που επιβάλλουν».

Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News