Στη δημοσιότητα η διαθήκη του Σινουάρ: Οι οδηγίες που άφησε για τους ομήρους της Χαμάς
Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η παλαιστινιακή εφημερίδα Al Quds τη διαθήκη του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ο οποίος εξοντώθηκε από το Ισραήλ κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στη Ράφα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σινουάρ στις τρεις χειρόγραφες σελίδες της διαθήκης του αφήνει οδηγίες για τα μέλη της Χαμάς σχετικά με τη διαχείριση των ομήρων και πώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν μεγαλύτερα οφέλη από αυτούς.
Στις σελίδες, αναγράφονται, επίσης, τα ονόματα 11 γυναικών και την κατάστασή τους.
Στην πρώτη εκ των τριών χειρόγραφων σελίδων, ο Σινουάρ επικαλείται τον ύμνο 4 από τη Σούρα Μοχάμεντ που μεταφράζεται ως «αν τους πάρετε ομήρους αφού προκαλέσετε μεγάλες απώλειες, τότε είτε θα τους κάνετε χάρη με το να τους απελευθερώσετε από την ομηρία χωρίς αποζημίωσή ή λύτρα, ή θα πάρετε λύτρα κρατώντας τους ως αντάλλαγμα μέχρι να τους απελευθερώσετε».
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ζενεσιό: «Κορυφαίος σύλλογος του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός»
- Κόντης: «Θέλουμε να κάνουμε τη Ρεν να υποφέρει»
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που αποβλήθηκε με μία τεχνική ποινή ο Μπαρτζώκας
- Υπεράνω Όλων: Για την ομάδα του Πειραιά τίποτε δεν είναι αδύνατον!
- ΠΑΕ Καλαμάτα: Χωρίς κόσμο του ΟΦΗ ο αγώνας στη Νεάπολη
