Αρης: Θέλει να δείξει και στον Παναθηναϊκό πως φέτος ξέρει από ντέρμπι

Ο Ακης Μάντζιος πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με τη συνταγή με την οποία νίκησε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Αρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Μάντζιος κι οι παίκτες του ξέρουν ήδη καλά την αποστολή τους για το αυριανό, μεγάλο παιχνίδι και κυρίως την κρισιμότητά του.

Ο τεχνικός του Αρη έχει συζητήσει αρκετά στ’ αποδυτήρια και γνωρίζει καλά πως η ομάδα του έχει πολλά να κερδίσει και λιγότερα να χάσει. Το μόνο βέβαιο είναι πως ξέρει πολύ καλά πώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και το έχει αναλύσει στους παίκτες του.

Ο Αρης έβγαλε νικηφόρα τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και με οδηγό αυτές τις εμφανίσεις θα κινηθεί και στο ΟΑΚΑ. Με καλή αμυντική τακτική, με δύναμη την εξαιρετική μεσαία γραμμή, με έλεγχο του ρυθμού και προσπάθεια να αξιοποιήσει τους γρήγορους επιθετικούς. «Είναι ένα ντέρμπι. Εχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό», σχολίασε ο Ακης Μάντζιος, που υπολογίζει και σέβεται τον Παναθηναϊκό, τον οποίο παρακολούθησε με την άνεσή του κόντρα στην Τσέλσι.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς στα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο οδηγός μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως κι η εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε».

Ο Μάντζιος υπολογίζει πλέον και τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος, που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης, μπήκε στη χθεσινή προπόνηση κι αναμένεται σήμερα να είναι στην αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News