Παναθηναϊκός: Τέλος οι πειραματισμοί στην ενδεκάδα - Αυτούς θα βάλει ο Αλόνσο μπας και σωθεί

Τα πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή για το αποψινό παιχνίδι με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του αποψινού αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Άρη έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι σε αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Ντιέγκο Αλόνσο τον πήρε στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στον Άρη. Ιατρικά ο Ιωαννίδης είναι έτοιμος, ωστόσο επειδή πρόκειται για ύπουλο τραυματισμό δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο και να πάρει, μόνο αν χρειαστεί, κάποια λεπτά συμμετοχής, ώστε να μην παρθεί το ρίσκο και να ξεκινήσει βασικός ο Γερεμέγεφ.

Κατά τα λοιπά, ο Ουρουγουανός προπονητής του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να κάνει πειραματισμούς στο αρχικό σχήμα και αναμένεται να επιστρέψει στην… κανονικότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τον Βαγιαννίδη στη δεξιά πλευρά της άμυνας και τον Μλαντένοβιτς στην αριστερή, τους Ίνγκασον και Γεντβάι στα στόπερ και τους Αράο, Τσέριν και Μπακασέτα στον άξονα. Στα «φτερά» της επίθεσης ο Τετέ έχει μία σίγουρη θέση, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Πελίστρι, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που διασώθηκαν από το «ναυάγιο» κόντρα στην Τσέλσι. Οσον αφορά στην επίθεση, το δίλημμα, όπως αναφέραμε, είναι αν θα παίξει ο Ιωαννίδης ή αν θα προτιμηθεί ο Γερεμέγεφ.

Στα θετικά για τον Αλόνσο είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, πλην του Μαξ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Από την αποστολή έμεινε ξανά εκτός ο Σπόραρ, όπως με τον ΟΦΗ (σε εκείνο το ματς είχε αισθανθεί αδιαθεσία λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, ενώ επέστρεψαν Μάγκνουσον και Λημνιός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News