ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου και η 11άδα... εσωτερικού ενόψει ΟΦΗ

Ποιοι «κόπηκαν» από την αποστολή και ποιες οι σκέψεις του Λουτσέσκου στο ματς με τον ΟΦΗ με στόχο την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από δυο μήνες.

Με δεδομένο πως υπήρχε αγώνας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με τη Βικτόρια Πλζεν, δεν υπήρχε πολύς χρόνος για προετοιμασία και δοκιμές ενόψει ΟΦΗ. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στις 17:00 και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναμένεται να προχωρήσει σε διάφορες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ο Κοτάρσκι, φυσικά, παραμένει κάτω από τα δοκάρια, οι Οτο και Βιειρίνια διεκδικούν θέση στα δεξιά της άμυνας μετά την απόφαση του Λουτσέσκου να αφήσει εκτός αποστολής τον Σάστρε. Ο Λόβρεν αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο αυτής (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τις οποίες αναγκαστικά παρακολουθεί ως θεατής), με παρτενέρ τον Κόλεϊ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αφήνει εκ νέου εκτός αποστολής τον Μιχαηλίδη.

Οσον αφορά το αριστερό άκρο, ο Ράχμαν Μπάμπα έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως οι ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αντικατασταθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχουν ξεπεραστεί με τη συμμετοχή του ως… «χρυσή» αλλαγή στην αναμέτρηση με την Πλζεν, είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού.

Σχετικά με το δίδυμο του άξονα, αυτό πιθανότατα αποτελείται από τους Στέφαν Σβαμπ και Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον πρώτο, να μπαίνει στα μέσα του δεύτερου μέρους την Πέμπτη και το δεύτερο, να μένει εκτός. Πρόκειται ουσιαστικά για το δίδυμο που ξεκίνησε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Κωνσταντέλιας δείχνουν οι πιθανότεροι για τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Τισουντάλι, με τον Λουτσέσκου να αφήνει τον Τσάλοφ εκτός αποστολής, δείχνοντας να κάνει «ροτέισον» σε αυτή τη θέση όχι μόνο στην 11άδα αλλά και στην αποστολή καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε αφήσει εκτός τον Μαροκινό.

Ολα αυτά στο πλαίσιο της διαχείρισης του ρόστερ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο και τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Παβλένκα, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News