Οπαδική βία: «Χτυπούσαν τον γιο μου 8 άτομα – Αν δεν φορούσαμε κράνος δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί»

Σοκαρισμένος ένας πατέρας, περιγράφει την εμπειρία που είχε με τον γιο του, μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι, όταν και δέχθηκαν επίθεση από φερόμενους οπαδούς άλλης ομάδας.

Μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, ένας πατέρας επέστρεφε με τον γιο του με την μηχανή στο σπίτι τους, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, φορώντας διακριτικά της αγαπημένης τους ομάδας, όταν και δέχθηκαν άγρια επίθεση από ανεγκέφαλους χούλιγκαν.

Δείτε όσα δήλωσαν, σοκαρισμένοι πατέρας και γιος:

«Την ώρα που σταματήσαμε στο φανάρι έρχεται κάποιος από πίσω με πάρα πολύ δύναμη, με τραβάει από το κασκόλ και με ρίχνει κάτω. Μου λέει “φέρε το κασκόλ”. Έπεσα κάτω και μου έριξε μια στον μηρό. “Τι κάνεις του λέει ο μικρός”. Φύγανε αυτοί οι δύο, δεν προλάβαμε να πάμε λίγο πιο κάτω βγήκαν 8 άτομα στον γιο μου, τον ρίξανε κάτω, του λένε “ρε … θα σε … για την ψυχή του Μιχάλη (σ.σ. αναφορά στον Μιχάλη Κατσούρη).

Στην συνέχεια ο γιος, δήλωσε:

Με ρίξανε κάτω, μου βγάλανε το μπουφάν, μου έβγαλαν την μπλούζα από μέσα και άρχισαν να με βαράνε με κλοτσιές έξι άτομα στο κεφάλι, πάλι καλά είχα το κράνος γιατί δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News