Στεφ Κάρι: Διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο

Ο Στεφ Κάρι γύρισε το πόδι του και υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Γουόριορς με τους Κλίπερς. Το μέγεθος του προβλήματος θα φανεί από την μαγνητική που πρόκειται να υποβληθεί.

Οι Γουόριορς ηττήθηκαν σε εντός έδρας αναμέτρηση από τους Κλίπερς με 104-112, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή τους ήττα (είχαν προηγηθεί 2 νικηφόρες αναμετρήσεις με Μπλέιζερς και Τζαζ).

Στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου ο «σούπερ σταρ» των Γουόριορς, Στεφ Κάρι, γύρισε το πόδι του και υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο.

Ύστερα από τον «άτσαλο» τραυματισμό του βγήκε λαβωμένος από το παρκέ και κούτσαινε στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ωστόσο προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς και συγκεκριμένα οκτώ λεπτά πριν από το τέλος της τέταρτης περιόδου. Ο Κάρι έδειξε να πονάει και αντικαταστάθηκε από τον Στιβ Κερ, με την οργανισμό να ενημερώνει ότι υπέστη διάστρεμμα.

Τα λόγια του Στιβ Κερ στην συνέντευξη τύπου για τον τραυματισμό του Κάρι:

«Νομίζω ότι είναι καλά. Έτσι είπε τουλάχιστον. Νομίζω χρησιμοποίησε τη λέξη ‘ήπιο’ Σίγουρα έχει γυρίσει τον αστράγαλό του πολλές φορές παλιότερα, αλλά φυσικά είναι ανησυχητικό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News