Ματίας Λεσόρ: Το retweet που... «κάρφωσε» τους διαιτητές
Η υπαινικτική αναδημοσίευση (στο τουίτερ), του σέντερ του Παναθηναϊκού Aktor, ενός βίντεο των αμφιλεγόμενων φάσεων του χθεσινού ντέρμπι.
Ο Παναθηναϊκός Aktor απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό (71-78) από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους «πράσινους» να παίρνουν «κεφάλι» πλεονεκτήματος έδρας για τους τελικούς της Stoiximan GBL.
Τα παράπονα και των 2 ομάδων για αρκετές διαιτητικές αποφάσεις ήταν ουκ ολίγες, με τον Ματίας Λεσόρ να παίρνει επίσημη θέση στα social media του.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε retweet ένα βίντεο με τα φάουλ του, το οποίο εξηγούσε πως από τα τέσσερα φάουλ του τα τρία δεν ήταν.
Ο Λεσόρ έβαλε αρκετά emoji που γελούσαν και έγραψε: «τέλος πάντων, σπουδαία νίκη».
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 anyway great W https://t.co/qdRAr9iKUZ
— Mathias Lessort (@ThiasLsf) October 28, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας
- ΟΦΗ: Πλήγμα πριν από τη Λεβερκούζεν
- Super League Παρασκήνιο: Έχουν διαλύσει το πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Για ενδιαφέρον για τον Ικάρντι κάνουν λόγο ΜΜΕ της Αργεντινής
- Ολυμπιακός: Απουσίασε από τα εγκαίνια της μπουτίκ της ομάδας ο Ντόρσεϊ
