Novartis: Ντόμινο εξελίξεων και αποκαλύψεων αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας για άρση προστασίας των δύο μαρτύρων

Βγήκαν οι κουκούλες… βγαίνουν και οι µηνύσεις

Ενα νέο κεφάλαιο άνοιξε για µία υπόθεση που έχει ταλανίσει τη χώρα και αποτέλεσε πεδίο δικαστικής, αλλά και πολιτικής διαµάχης. Η αλλαγή σελίδας στην υπόθεση της φαρµακοβιοµηχανίας Novartis σηµατοδοτήθηκε από την απόφαση της Οικονοµικής Εισαγγελίας να βγάλει τις «κουκούλες» από τους δύο προστατευόµενους µάρτυρες στην υπόθεση, τον «Μάξιµο Σαράφη» και την «Αικατερίνη Κελέση».

Ενα αίτηµα που είχε τεθεί επιτακτικά τα τελευταία χρόνια από τα πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν και υποδείχθηκαν ως εµπλεκόµενα σε ένα σκάνδαλο δωροδοκιών, το οποίο είχε χαρακτηριστεί από τον τότε αναπληρωτή υπουργό ∆ικαιοσύνης, ∆ηµήτρη Παπαγγελόπουλο, ως «το µεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους». Η ανάγκη προκειµένου να βγουν οι «κουκούλες» από τους προστατευόµενους µάρτυρες τέθηκε ιδιαίτερα και µετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τα χρήµατα που δόθηκαν από τις αµερικανικές αρχές σε όσους κατέθεσαν ενώπιόν τους.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News