Μητσοτάκης από ΑΑΔΕ: «Πρόθεσή μας η μείωση φόρων μέχρι το 2027 – Είμαστε σε μόνιμο πόλεμο με τη φοροδιαφυγή»
«Αν δεν είχαμε κάνει αυτή τη μεγάλη πρόοδο στον τρόπο λειτουργίας της ΑΑΔΕ, δεν θα είχαμε υπηρετήσει με συνέπεια την κεντρική μας επιλογή να προχωράμε σε σταδιακές και βιώσιμες μειώσεις των φόρων», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της ΑΑΔΕ.
«Διότι τα αυξημένα έσοδα προέρχονται από την ανάπτυξη», συνέχισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας την αύξηση του ΑΕΠ και τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και πρόσθεσε:
«Προέρχονται και από τη μείωση της φοροδιαφυγής με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο. Όσο μειώνεται η φοροδιαφυγή, όσο εξιχνιάζετε φορολογικές ή τελωνειακές απάτες, θα προσφέρετε παραπάνω έσοδα στα ταμεία για να μπορούμε να συνεχίσουμε με την πολιτική μείωσης των φόρων κάτι που έχουμε πρόθεση να κάνουμε μέχρι το τέλος της κυβερνητικής μας θητείας».
Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
