ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα ο Γιούντο
Ο Έκπε Γιούντο τραυματίστηκε σοβαρά και οι μεγάλοι φόβοι των ανθρώπων της Βίρτους Μπολόνια επιβεβαιώθηκαν, καθώς υπέστη ολική ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Η χθεσινή νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί της Ντερτόνα επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Έκπε Γιούντο, του οποίου το πόδι κόλλησε σε διαφημιστικό αυτοκόλλητο.
Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν καθώς υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και για να αντιμετωπίσει τον πολύ σοβαρό αυτό τραυματισμό θα πρέπει να κάνει εγχείριση.
Από την πλευρά της η Βίρτους Μπολόνια επισήμανε ότι δεν μπορεί ακόμα να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, συνήθως οι παίκτες από αυτούς τους τραυματισμούς χρειάζονται τουλάχιστον έξι μήνες για να επιστρέψουν στα παρκέ.
Μάλιστα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο επισήμανε ότι η Βίρτους Μπολόνια θα βγει στην αγορά, για να βρει τον αντικαταστάτη του Γιούντο, μέχρι να επιστρέψει ο έμπειρος σέντερ στην δράση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
