Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Την πάτησαν με Σπόραρ!
Ο Σλοβένος επιθετικός… θα τους ψήσει το ψάρι στα χείλη.
Την πάτησαν στην Πανάθα με τη διαχείριση του Σπόραρ, όπως αναφέρει «ο τρελός του χωριού» στη SportDay της Κυριακής.
Ο Σλοβένος έμεινε στο Κορωπί δυσαρεστημένος, με συνέπεια να μην υπάρχει παίκτης πίσω απ’ τον Ιωαννίδη, ενώ έχασαν και το 500άρικο, που πρόσφερε η Σλόβαν.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε πρόταση από την ομάδα της Μπρατισλάβας, ο παίκτης γούσταρε να πάει εκεί, αλλά οι «πράσινοι» δεν την αποδέχθηκαν θεωρώντας πως ήταν μικρή.
Στην πιάτσα λένε ότι ο Άντραζ Σπόραρ θεωρεί πώς ήρθε η ώρα να τους… ψήσει εκείνος το ψάρι στα χείλη. Σύμφωνα με τη στήλη, ο παίκτης θα φύγει τον χειμώνα τζάμπα και με πληρωμένο το υπόλοιπο συμβόλαιό του!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
