ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: «Τώρα καταλαβαίνουμε τα λάθη μας»

Ο προπονητής της Ρόμα σχολίασε τις αιτίες για την πρώτη ήττα της ομάδας του στη Serie A και επισήμανε ότι δεν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι.

Η Ρόμα έχασε το αήττητο σερί που διατηρούσε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στη Serie A, μετά την ήττα από την Ελλάς Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου αμέσως μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Europa Conference League. Αυτή τη φορά, πλήρωσε τα λάθη της και έκανε το πρώτο της στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα, στο «Μπεντεγκόντι», όπου ηττήθηκε με 3-2. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Δεν θα τίποτα να πω για την προσπάθεια, αλλά δεν προσαρμοστήκαμε καλά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Χάσαμε πολλές ατομικές μονομαχίες, τώρα πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας. Γνωρίζαμε τις ιδιότητές τους. Ακόμη και πριν από την αλλαγή προπονητή, προκαλούσαν προβλήματα στις ομάδες που αντιμετώπιζαν. Μας έβαλαν σε δύσκολη θέση στην αριστερή πτέρυγα, αλλά ξέραμε την κατάσταση. Το παρερμηνεύσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κερδίζαμε 1-0 και το ξανασυζητήσαμε, δεν αιφνιδιαστήκαμε από την αντίδρασή τους. Έπρεπε να έχουμε περισσότερο παιχνίδι μπροστά και να κερδίζουμε περισσότερες μονομαχίες. Αύριο, με φρέσκο ​​μυαλό, θα υπάρχει ένας τρόπος για περαιτέρω σκέψεις», ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Λίγο αργότερα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Ένα πρόσωπο που τα λέει όλα, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News