ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Θα κάνω το εμβόλιο, έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα αναφερόμενος στο εμβόλιο λέγοντας πως θα το κάνει, στο τένις και για τους μεγαλύτερούς του αντιπάλους.

Αναλυτικά, είπε:

«Είναι τιμή μου οτι μπορώ να βρίσκομαι στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, είναι σημαντικό για την καριέρα μου. Για εμένα, είναι σημαντικό να προσφέρω κάτι διαφορετικό μέσω των social μου και υποστηρίζω τις γνώμες μου, δεν ειναι κακό. Μου αρέσει να παρακολουθώ ειδήσεις, ήξερα τι συνέβη στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να ξέρω τι συμβαίνει αφού μεγάλωσα σε αυτή τη χώρα». 

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, είπε: «Νιώθω πιο άνετα να μένω στη Γαλλία παρά στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις, κάνω όλο τον χρόνο προπονήσεις και ας βρέχει, έχω δηλαδή τη δυνατότητα να προπονούμαι συνέχεια. Όμως, το σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια ίσως πάρω και σπίτι στη Βουλιαγμένη που μου αρέσει πολύ».

Όταν ρωτήθηκε για το Grand Slam: «Όχι δεν με αγχώνει να πάρω το Grand Slam, έχω πείσμα και αγάπη για το άθλημα»

Για τον Ναδάλ, είπε: «Είναι πολύ σταθερός και δύσκολος παίκτης ο Ναδάλ. Καταφέρνει τα πάντα, δεν παίζει βαρετό τένις, το κάνει πολύ καλά, καταφέρνει αυτό που θέλει».

Κατά τη γνώμη του, καλύτερο παίκτη θεωρεί τον Μεντβέντεφ: «Το καλύτερο τένις το παίζει ο Μεντβέντεφ και το εχει δείξει πολλές φορές αλλά και ο Ζβέρεφ είναι πολύ καλός. Όμως, δεν είναι καλύτεροι απο εμένα, καλύτεροι ειναι αυτή τη περίοδο. Μέσα μου θεωρώ οτι είμαι πολύ καλός. Είμαι αρκετά κοντά στο να γίνω νούμερο 1, η διαφορά είναι σε μικρές λεπτομέρειες».

Όσα είπε για το time break: «Παίρνω αρκετό χρόνο στο να κάνω ντους, όχι, βέβαια όσο χρόνο θέλουν οι γυναίκες. Δεν το κάνω για να σπάσω τα νεύρα των αντιπάλων μου, θέλω χρόνο γενικά. Το βράδυ όταν κοιμάμαι, ναι, ονειρεύομαι ότι στέλνω μηνύματα στον πατέρα μου, μόνο τότε. Μετά απο κάποια στιγμή, υπήρχαν φορές που ένιωσα ντροπή γι αυτά που έκανα και καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να ξανά γίνει το ίδιο πράγμα και είναι σημαντικό ότι απέκτησα τέτοιες εμπειρίες».

Όσον αφορά για το εμβόλιο και την καραντίνα: «Ένιωθα ότι η ζωή μου δεν είχε νόημα όταν είχαμε καραντίνα ενώ ήμουν πεινασμένος στο να βγω και δείξω τον καινούριο Στέφανο. Δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή. Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει, με έκραξαν πολλοί άνθρωποι και με κατηγόρησαν. Δεν ακούω τι μου λένε απλα έρχονται οι συγγενείς και οι φίλοι μου και μου τα λένε. Με βοηθά πολύ να βλέπω αθλητικό ψυχολόγο». 

Για τον πατέρα και τον προπονητή του, Απόστολος Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής απο τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%. Δεν θα άλλαζα σε καμία περίπτωση προπονητή ό, τι και αν λένε».

Για την Μαρία Σάκκαρη ανέφερε: «Θέλω η Μαρία αν έχει τις ευκαιρίες που πρέπει, να κάνει κάτι καλό στο τένις πριν απο εμένα». 

Όσον αφορά την κοπέλα του, Θεοδώρα ΠεταλάςΕίναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που είναι εκεί για εσένα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος στα προσωπικά μου, είμαι πάρα πολύ καλά. Ο γάμος και η οικογένεια είναι ένα πολύ μακρινό όνειρο, δεν έχει πάει ο νους μου εκεί ακόμα. Δεν βλέπω αν θαυμάστριες μου στέλνουν μηνύματα στα social media. Λογικά θα έχω μηνύματα θαυμασμού, δεν θέλω να δίνω μεγάλη έμφαση σε αυτό». 

Για τις διακοπές που πήγε και τα πάρτι: «Οι διακοπές ήταν κάτι που δεν είχα ανακαλύψει ποτέ στη ζωή μου και ήταν η πρώτη φορά που ξέφυγα απο την κανονικότητά μου. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και συναρπαστικό. Κάνω κάθε μέρα 4-5 ώρες προπόνηση μαζί με την γυμναστική. Μπορεί να έχω 1-2 φορές την εβδομάδα ρεπό, εξαρτάται. Και ελπίζω να φτάσω να παίζω τένις όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, μέχρι τα 40 μου».

Ποια είναι τα αγαπημένα του μέρη: «Η Ισλανδία είναι ο αγαπημένος μου προορισμός είναι μαγικά. Και απο τα μέρη της Ελλάδος μου αρέσουν οι Παξοί, νομίζω ότι είναι ένα απο τα πιο όμορφα μέρη στη χώρα μας».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο επιτυχίας του Αντετοκούνμπο για να γίνει η ζωή μου ταινία. Όλα αυτά που έχει καταφέρει, πρέπει κανονικά να γίνει ολόκληρη σειρά στο Netflix. Είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε πολύ συχνά αλλά τον βλέπω σαν φίλο μου»

Για τα χρήματα που παίρνει: «Αυτή τη στιγμή αποταμιεύω τα χρήματά μου και ίσως αργότερα να τα επενδύσω. Τα ταξίδια είναι απο τα πιο ακριβά γούστα μου σε σχέση με τα ρούχα και τα αυτοκίνητα. Αξίζουν οι εμπειρίες που βλέπω απο εκεί. Το μεγαλύτερο απωθημένο μου είναι ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News