ΜακΓκρέγκορ: Κρίθηκε ένοχος για βιασμό!
Ενοχος για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό μιας γυναίκας σε ξενοδοχείο του Δουβλίνο το 2018, κρίθηκε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος καλείται να πληρώσει 250.000 δολάρια.
Πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων θα πρέπει να πληρώσει ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος βρέθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό μιας 35χρονης γυναίκας, της Νικίτα Χαντ, το 2018 σε ξενοδοχείο του Δουβλίνου.
Ο πρωταθλητής του UFC, ισχυριζόταν πως είναι αθώος, όμως δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές γι’ αυτό, ούτε και τους 12 ενόρκους που επεξεργάζονταν την δίκη για οχτώ ολόκληρες μέρες, ακούγοντας όσα είχαν να πουν οι μάρτυρες της υπόθεσης.
TAGS
# Σπορ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
