ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Βγάζει στο... σφυρί τον Κομάν!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ζητάει τις διπλάσιες αποδοχές και οι Γερμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να του ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του…

Όλα δείχνουν πως ο Κομάν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτό γιατί οι Βαυαροί έχουν σκοπό να βγάλουν στο… σφυρί τον παίκτη και να τον βάλουν στη λίστα των ποδοσφαιριστών υπό παραχώρηση.

Διότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη αρνηθεί τις προτάσεις ανανέωσης που του έχει κάνει η Μπάγερν Μονάχου και πλέον έχει υπάρξει χάσμα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ο Κομάν ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ ως ετήσιες αποδοχές για να ανανεώσει, δηλαδή σχεδόν τα διπλάσια από τα όσα παίρνει τώρα. Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει σκοπό να του ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις και για αυτό πλέον έχει αφήσει να εννοηθεί πως ο παίκτης είναι προς πώληση.

Να σημειωθεί πως ο Κομάν έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2023, ενώ σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mirror» οι Γερμανοί τον κοστολογούν στα 90 εκατομμύρια ευρώ και Τσέλσι, Λίβερπουλ κοιτούν την περίπτωσή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News