Άκης Μάντζιος: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων - Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας»
Οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, Άκη Μάντζιου, στον απόηχο του ατυχούς αποτελέσματος της ομάδας του με τον Βόλο
Ο Βόλος πήρε σπουδαία νίκη (0-1) μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με το γκολ που πέτυχε ο Κόσζτα από το πρώτο ημίχρονο και έφτασε τα τέσσερα διπλά στο πρωτάθλημα, γκρεμίζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης από την κορυφή της βαθμολογίας μπροστά σε 20.000 φιλάθλους της!
Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ήταν απογοητευμένος από την ήττα από τον Βόλο (0-1), ζητώντας παράλληλα συγγνώμη και από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν μία κακή ήττα, κάναμε ένα πολλή μέτριο παιχνίδι, έχοντας νευρικότητα και άγχος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Μας πονάει η ήττα, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε σήμερα, γεμίζοντας το γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
