Ολυμπιακός: Η διαρροή Ιταλού δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Μόουζες Ράιτ
Ο Ολυμπιακός στερείται των υπηρεσιών του Μόουζες Ράιτ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, να εκφέρει την δική του άποψη για την κατάσταση του παίχτη.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μόουζες Ράιτ για τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς ο υψηλόσωμος σέντερ πάσχει από πνευμονία.
Ο Ολυμπιακός είχε επίσημα υποστηρίξει ότι ο Αμερικάνος πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Ο Μόουζες Ράιτ πάσχει από πνευμονία και θα μείνει εκτός για σχεδόν έναν μήνα. Ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί, αλλά περιμένει να δει αν χρειάζεται να εξερευνήσει την αγορά».
Moses Wright suffers from a serious fluid in the lung (pneumonia) and will be out for almost 1 month.
Olympiacos isn’t worried but they are waiting to see if it is needed to explore the market, I’m told.#OlympiacosBC #Olympiacos #EuroLeague #Ολυμπιακός pic.twitter.com/MFQPd5FTaK
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) November 28, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
