Οι αλλαγές και η έκπληξη του Γιοβάνοβιτς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αρκετές σκέψεις για το παιχνίδι με τον Άρη…

Το σκέφτηκε αρκετά, αλλά τελικά προτίμησε να μην παρέμβει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκίμασε τους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα με τους βασικούς, όμως διατήρησε στην ενδεκάδα τον Αϊτόρ και τον Σάρλια, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του και τώρα είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές για το ματς με τον Άρη, την Τετάρτη (22/09) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η πιο εύκολη απόφαση αφορά το κέντρο της άμυνας. Εκεί που ο Αχιλλέας Πούγγουρας αναμένεται να πάρει τη θέση του Ζβόνιμιρ Σάρλια. Εύκολη επειδή δεν υπάρχει άλλος στόπερ, αφού ο Κουρμπέλης και ο Σένκεφελντ είναι ανέτοιμοι.

Αντίθετα, στο δεξιό άκρο της επίθεσης ο Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει δίλημμα. Έχει ως πρώτη σκέψη τον Χατζηγιοβάνη αντί του Αϊτόρ, αλλά έχει στη διάθεση του και τον Παλάσιος, ο οποίος έχει αγωνιστικό ρυθμό από την Αργεντινή. Ο Σέρβος το αναλύει με τους συνεργάτες του και θα αποφασίσει.

Επίσης, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει πιθανότητες να αρχίσει εναντίον του Άρη. Είτε ως αμυντικός μέσος και να μείνει εκτός κάποιος εκ των Μαουρίσιο και Ρούμπεν, είτε αντικαθιστώντας τον Λούντκβιστ. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει έναν πιο ανασταλτικό προσανατολισμό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News