ΑΛΕΓΚΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Έλεος, στην Γιουβέντους παίζετε...»
Οργισμένος ήταν ο Ιταλός τεχνικός μετά το ματς κόντρα στην Μίλαν, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας προς τους ποδοσφαιριστές του
Η Γιουβέντους δεν είναι πια…Κυρία, και αυτό έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές απογοητεούν σε κάθε τους εμφάνιση, με τις νίκες να αποτελούν παρελθ’ον για την ιταλική ομάδα. Ο προπονητής της Γιούβε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μπορεί να είδε την ομάδα του να προηγείται στο ντέρμπι με την Μίλαν, ωστόσο το τελικό 1-1, τον έκανε έξω φρενών.
Ακόμη ένα κακό αποτέλεσμα προστέθηκε στην φαρέτρα της Κυριαιάς Κυρίας, με τον Ιταλό τεχνικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια σε κατάσταση σοκ, φωνάζοντας προς τους παίκτες του απεγνωσμένος.«Έλεος, στη Γιουβέντους παίζετε…» φέρεται να μονολογούσε αποχωρώντας προς τ’ αποδυτήρια με τη λήξη του ματς.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
