ΑΡΗΣ: Το αλλάζει με Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα συζήτησε με Μάντζιο και γυρίζει στην ενδεκάδα με μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει πλάνα ενδεκάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, νιώθοντας την πίεση για νίκη, μετά το άσχημο ξεκίνημα του Άρη στους αγώνες με ΟΦΗ και Ιωνικό. Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα σε μια προσπάθεια να παρατάξει μία ομάδα που να έχει περισσότερα από τα περσινά χαρακτηριστικά του Άρη και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο πρώτος θα είναι ο Τζέιμς Τζέγκο. Ο Αυστραλός δεν έχει παίξει ούτε λεπτό φέτος, ενώ πέρυσι είχε πολλά λεπτά χρόνου συμμετοχής δίπλα στον Λούκας Σάσα και θα πάρει τη θέση του Εντιαγέ, που ενθουσίασε στα φιλικά, αλλά στα δύο επίσημα παιχνίδια κινείται σε ρηχά νερά.

Μπαίνει μπροστά ο Γκάμα

Ο δεύτερος θα είναι ο Μπρούνο Γκάμα, που δεν είχε ρυθμό μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο ο Μάντζιος ποντάρει στην ποιότητα του. Ο αρχηγός του Άρη είναι βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο προπονητής του Άρη είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, συζήτησαν για τις αιτίες της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας και ο Μπρούνο Γκάμα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα για να ηγηθεί των συμπαικτών του. Αν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα και ο Ματέο Γκαρσία, αν και φαίνεται πως στο άλλο άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση ο Μαντσίνι και θα μείνει στον πάγκο ο Ιτούρμπε. 

Ανοιχτή παραμένει η θέση και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ανάμεσα σε Σάκιτς και Γκάνεα, παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Μάντζιος θα αποφασίσει ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά των δύο παικτών. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News