Μόργκαν Φρίμαν: Ο οσκαρικός ηθοποιός αποθεώνει το Maestro – «Η σειρά είναι ένα αριστούργημα!»
Τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro αποθεώνει στην τελευταία του ανάρτηση ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν!
Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για τους Παξούς και παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να παρακολουθήσουν τη δραματική σειρά που έχει αγαπηθεί από το κοινό!
Σήμερα, Πέμπτη 5/12 παρακολουθούμε το φινάλε του Μaestro και ο Μόργκαν Φρίμαν, έγραψε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram: «Αν δεν είχατε την ευχαρίστηση να παρακολουθήσετε το Maestro in Blue, χάνετε πραγματικά κάτι ξεχωριστό.
Με φόντο τους Παξούς που κόβουν την ανάσα -ένα μικρό ελληνικό νησί που είναι κοντά στην καρδιά μου- αυτή η σειρά είναι ένα αριστούργημα. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, φίλοι μου. Η τρίτη και τελευταία σεζόν φτάνει στο Netflix, στις 28 Δεκεμβρίου. Μην το χάσετε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μίλος Πάντοβιτς: «Είχα προβλήματα με τον χρόνο συμμετοχής μου στον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Τα «φιλαράκια», έχουν ζήσει… 17… 24… και 50 συνεχόμενα χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα
- Γιώργος Χελάκης: Ορισμένα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φαίνονται...
- Κωστούλας: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, είναι η ευκαιρία μου»
- Ντανιέλ Μπατίστα: «Νίκη αφιερωμένη στον υπέροχο κόσμο της Καλαμάτας»
