Παναθηναϊκός Aktor: Από το αεροδρόμιο, στην προπόνηση - Ο Αταμάν τους τάραξε στο βίντεο
Ενοχλημένος ο Τούρκος προπονητής με την εικόνα της ομάδας του στο Βελιγράδι.
Την Παρασκευή η αποστολή του Παναθηναϊκού «πάτησε» Ελλάδα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν, αλλά στη συνέχεια δεν είχε ξεκούραση, με τον Αταμάν να τους πηγαίνει κατευθείαν για προπόνηση.
Ο Εργκίν Αταμάν είναι ενοχλημένος με την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο Βελιγράδι και το έδειξε και στις χθεσινές του δηλώσεις. Έτσι, μετά το αεροδρόμιο η αποστολή του Παναθηναϊκού πήγε στο γήπεδο. Οι πράσινοι είδαν βίντεο επί δύο ώρες, ενώ στη συνέχεια έκαναν κανονική προπόνηση!
Εκτός (πέραν των Γκριγκονις και Αντετοκούμπο) έμεινε και ο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού από χτύπημα στο ματς με τη Μπαρτσελόνα (με πρόβλημα αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης). Κανονικά προπονήθηκε ο Γιουρτσεβέν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο Γιώργος Πρασσάς είναι έτοιμος για νέες επενδύσεις!
- Παναθηναϊκός: Δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά στα ντέρμπι έχει περισσότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό!
- Παναθηναϊκός: Ο Ζαρουρί παραμένει στα πράσινα... μέσω Λιβαδειάς - Ο όρος που ενεργοποίησε το νέο deal
- Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έριξε βόμβα» για τον Μέσι!
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν μπαίνει σωστά στο «κουτί»
