SKY GERMANY: «Κοροϊδεύει τον Μέσι ο Ποκετίνο»
Σε σύγκριση με τον Ρονάλντο έχει μπει ξανά ο Λιο Μέσι από τα ξένα ΜΜΕ, ενώ παράλληλα βλέπουν «κόντρα» ανάμεσα σε Ποκετίνο και τον Αργεντινό σούπερ σταρ.
Πολλές αλλαγές έγιναν στον παγκόσμιο μεταγραφικό χάρτη του ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι, με τις μεταγραφές των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, σε Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα να αλλάζουν τις δυναμικές τόσο των πρωταθλημάτων όσο και τον Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Παρ’ όλα αυτά, την αλλαγή μέχρι στιγμής την έχει δείξει μόνο ο ένας και αυτός είναι ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος μετράει ήδη 4 γκολ σε 4 παιχνίδια με την νέα του ομάδα, ενώ ο Λιο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να ματώσει τα δίχτυα, και δέχεται έντονη κριτική στα ξένα ΜΜΕ.
Ενώ το πρόσφατο «επεισόδιο» ανάμεσα στον Αργεντινό και τον Ποκετίνο, όταν ο δεύτερος έκανε αλλαγή τον «πούλγκα» έκανε το «Sky Germany» να γράψει πως: «Ο Ποκετίνο χλευάζει τον Μέσι», αναφερόμενοι στο περιστατικό της αλλαγής του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ναν για το επόμενο τατουάζ του: «Τριφύλλι μαζί με ένα τρόπαιο, δεν θα φύγω σύντομα»
- Απολαυστικό video: Η πτήση της επιστροφής, οι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο και ο... ρεπόρτερ Καραχάλιος
- Παρασκήνιο: Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι κορόιδο για να την πατήσει
- Ολυμπιακός: Φόρτισε και το… πάουερ μπανκ!
- ΟΦΗ: Πανηγυρισμοί και σε κρητικό γάμο για την κατάκτηση του κυπέλλου
