Αρης: Ερχεται ο Φαν'τ Σιπ, τελειώνει ο Μάντζιος!
Δραματικές εξελίξεις στον Αρη για το πόστο του προπονητή, καθώς όλα δείχνουν ότι θα μπει τέλος στη συνεργασία με τον Ακη Μάντζιο. Ηδη περιμένει στο ακουστικό του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, που έχει κάνει τη σχετική επαφή και θα αναλάβει με βοηθό του Μιχάλη Βαλκάνη
Η νίκη του Αρη επί του Ατρομήτου δεν ήταν αρκετή για να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια μετά τα όσα προηγήθηκαν της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ.
Η απόφαση έχει ληφθεί να μπει τέλος στη συνεργασία με τον Ακη Μάντζιο, ο οποίος είχε βγει μπροστά αναλαμβάνοντας την ευθύνη, είχε τονίσει όμως ότι πλέον θα έπρεπε να το κάνουν και οι παίκτες.
Ουσιαστικά πάντως, ότι κι αν ειπωθεί τις επόμενες ώρες με τον Ακη Μάντζιο, ο Αρης έχει αποφασίσει να προχωρήσει με τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σχιπ και ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή μαζί του.
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει απλά τις εξελίξεις να τρέξουν για να αναλάβει τη θέση, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην συνεργάτη του στην Εθνική Ελλάδας, Μιχάλη Βαλκάνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το πεντακάθαρο πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι (VIDEO)
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Από πεντακαθαρό οφσάιντ ξεκίνησε η επίθεση της ΑΕΚ που έφερε το 1-0
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- Παναθηναϊκός: Πότε λήγει το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάν
- Μπενίτεθ: «Σημαντικό να μπορούμε να στηριζόμαστε σε πολλούς παίκτες»
