Μάριος Ηλιόπουλος: «Ό,τι κάνω το ζω - Την βρωμιά την ξεβράζει το σύστημα»
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις από το «Γεντί Κουλέ».
Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στο Ηράκλειο για να δει το ΟΦΗ-ΑΕΚ (μάλιστα πριν το ματς πήγε συναντήθηκε με σύνδεσμο της ΑΕΚ στην Κρήτη και… τραγούδησε ξανά) και μιλώντας μετά το ματς στο «Γεντί Κουλέ» ανέφερε αρχικά:
«Κτίζουμε μία ομάδα όχι για το σήμερα, αλλά για το μέλλον. Η ΑΕΚ από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετική για όλους τους αντιπάλους της. Ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι με καλή διαιτησία. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την ΑΕΚ».
Συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Πολλοί πιστεύουν πως έχω ανθρώπους που μου λένε πως να συμπεριφέρομαι. Όμως εγώ ό,τι κάνω το ζω, το νιώθω και όλα αυτά είναι πργαματικότητα. Όλα είναι ατόφια. Θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Πρώτα απ’ όλα αγαπώ τους οπαδούς μας, αλλά αγαπώ και όλους τους Έλληνες φιλάθλους που τάσσονται με το ευ αγωνίζεσθαι. Η βρωμιά δεν κρατάει για πολύ, την βρωμιά την ξεβράζει το σύστημα».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, απάντησε: «Είναι μία συζήτηση και μία απόφαση που δεν θα την πάρω μόνος μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
