ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: «Είμαι εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας πως θέλει να γράψει τη δική του ιστορία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟλυμπιακούΓκάρι Ροντρίγκες πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει να μέρος της ιστορίας της ομάδας.

Ο Ολλανδός παίκτης, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φοβερή ιστορία και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Επίσης είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι γνωστός από το Champions League και το Europa League όπου παίζει κάθε χρόνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Εχει κερδίσει πολλά τρόπαια στην ιστορία τ6ου, όπως έκανε και πέρυσι. Όλος ο κόσμος γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια, είμαι εδώ για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να προσπαθήσω να γίνω μέρος της ιστορίας και να απολαύσω το χρόνο που θα περάσω εδώ. Γνωρίζω πως είναι οι οπαδοί μας, ελπίζω να τους δω σύντομα και να περάσουμε μαζί στιγμές δόξας»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News