Εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Μπουζούκης
Ο προπονητής του «πρασίνων» γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το αυριανό ματς (22/09 – 20:30) με τον Άρη με μόνη αλλαγή την είσοδο του Χριστογεώργου αντί του Ξενόπουλου και τον Μπουζούκη να μένει εκτός για δεύτερο σερί ματς.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/09) που σήμανε την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη (22/09 – 20:30), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας:
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.
?#Panathinaikos squad list for matchday 3⃣!#PAOFC2021_22 #ARISPAO #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/guaGAdt9Nm
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) September 21, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φουρνιέ: Νέα «καμπάνα» από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο στη Γλυφάδα
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: Regular πίκρα, πίκρα και στα play off!
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του β' γύρου - Πόσους βαθμούς μάζεψαν οι ομάδες
- Πλέι οφ και πλέι άουτ: Τι ισχύει στις ισοβαθμίες
- ΑΕΚ: Θέλοντας και μη, έγινε φαβορί για το πρωτάθλημα
