NBA: Ο Ντόντσιτς ήταν το νέο θύμα επικίνδυνης συμμορίας που στοχεύει αθλητές
Ληστεία στο σπίτι του σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτις…
Σε… επιδημία εξελίσσεται το πρόβλημα με τις ληστείες στα σπίτια γνωστών αθλητών στις ΗΠΑ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι το νέο θύμα!
Ο σταρ των Μάβερικς, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Χριστουγέννων, πρόσεξε ότι το σπίτι του είχε παραβιαστεί και έλειπαν αντικείμενα, ενώ κανένας δε βρισκόταν σε αυτό.
Το FBI κάνει λόγο για λατινοαμερικάνικη συμμορία, που έχει βάλει στο στόχαστρο επαγγελματίες και γνωστούς αθλητές. Το NFL, μάλιστα, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδαίτερα προσεκτικοί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
