ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο...

Ο Ολυμπιακός κάνει διάφορες σκέψεις για το μέλλον του κεντρικού αμυντικού…

Τα πράγματα με τον Ρούμπεν Σεμέδο έχουν αναλυθεί αρκετές φορές. Τι δεν έχει πάει καλά, τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό απ’ όταν ήρθε και ποια η εξέλιξή του.

Το γεγονός πως κάθε καλοκαίρι υπήρχαν προσφορές για τον παίκτη, κάτι λέει. Από την άλλη όμως δεν ήρθαν ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ποτέ οι προτάσεις αυτές οι οποίες θα ικανοποιούσαν τον σύλλογο και οικονομικά. Ο κόσμος μπορεί να ακούει ως καλή προσφορά τα λεφτά της Μπενφίκα, όμως από την άλλη και ο κάθε σύλλογος σκέφτεται το δικό του συμφέρον. Ο Ολυμπιακός για τον Σεμέδο χάλασε λεφτά να τον αποκτήσει, ενώ από εκεί και πέρα έχει ένα από τα μεγάλα συμβόλαια της ομάδας.

Οπότε θα πρέπει να γίνει και η απόσβεση σε μία ενδεχόμενη πώλησή του.

Μία πώληση η οποία δεν έγινε ποτέ και πλέον έχουν φτάσει οι δύο πλευρές στο σημείο… μηδέν, ίσως και υπό το μηδέν.

Ποιο είναι αυτό. Ο παίκτης να μην είναι με την ομάδα και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του να στερείται έναν βασικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως αναφέρουμε και πιο πάνω έχει μεγάλο συμβόλαιο.

Είναι όμως κάπως πολύπλοκο το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν ήταν μόνο η υπόθεση με την καταγγελία της 17χρονης, με τον Πορτογάλο όμως να αφήνεται ελεύθερος από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, αλλά είναι και αγωνιστικό το θέμα του ποδοσφαιριστή.

Από τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League με τη Λουντογκόρετς είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Όμως το θέμα με τη 17χρονη πήγε πίσω τις εξελίξεις για την πώλησή του.

Τώρα ο Ολυμπιακός κάνει διάφορες σκέψεις για τον παίκτη…

Υπάρχει η σκέψη να αρίσει να μπαίνει σταδιακά στην ομάδα, όμως από την άλλη και πότε θα είναι έτοιμος για να μπει να αγωνιστεί. Έχει μείνει πίσω τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, όσο όμως και από άποψη αγωνιστικής ετοιμότητας. Έχει μείνει καιρό εκτός προπονήσεων, μαζί με την ομάδα, και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι.

Από την άλλη όμως μιλάμε για ένα μεγάλο συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει κάτι ο παίκτης στην ομάδα. Οπότε και ο Ολυμπιακός θα θελήσει να βγάλει από πάνω του αυτό το συμβόλαιο. Αυτό μπορεί να γίνει τον Γενάρη, όταν θα ανοίξει και πάλι το μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι τότε όμως είναι το θέμα τι θα αποφασίσει η ομάδα του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφράσει την άποψή του και έχει τονίσει πως τον θέλει πίσω στην ομάδα και ενεργό…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News