Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Αμφότεροι στο κόλπο για Μεϊτέ, σύμφωνα με την A bola
Για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ΠΑΟΚ για τον Σουαλιό Μεϊτέ, κάνει λόγο το πορτογαλικό μέσο.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως ιχνηλατούν την αγορά για την ανεύρεση ενός αξιόπιστου παίχτη στην θέση «6», με τους πρωταθλητές Ελλάδας να το έχουν θέσει και ως προτεραιότητα.
Οι κυπελλούχοι, από την άλλη μεριά, δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίχτη για την μεσαία γραμμή, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Αράο.
Κάπως έτσι, η A Bola συνδέει αμφότερες τις ελληνικές ομάδες με την υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον «Δικέφαλο».
Ο Γάλλος χαφ παραμένει στην Μπενφίκα, αλλά δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλους.
Ο Μεϊτέ έχει συμβόλαιο με τους «αετούς» μέχρι και το καλοκαίρι του 2026 με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
