Αρης: Οι Τούρκοι τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια για τον Μαζουακού
Τουρκικά δημοσιεύματα στο σύνολο του αθλητικού Τύπου, παρουσιάζουν τον Αρη να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μαζουακού, που θα αποχωρήσει από τη Μπεσίκτας.
O πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, που στη συνέχεια πήγε στη Γουέστ Χαμ και τη Μπεσίκτας, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Τούρκους, αλλά έχει αποφασίσει να μείνει ελεύθερος, έπειτα από τις αντιδράσεις που δέχτηκε στο ματς με την Αλάνιασπορ.
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα «ο ατζέντης του Μαζουακού είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Αρη και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός, αν οι συνθήκες είναι καλές».
O 31χρονος αριστερός μπακ (με γαλλικό διαβατήριο) έχει φέτος 23 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ στη Μπασίκτας. Ο Αρης έχει στο αριστερό άκρο τους Φρίντεκ και Χουάνκαρ, αλλά κανείς δεν έχει πείσει ακόμα για τη φανέλα του βασικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
