ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0: Δίχως «μπαλωθιές» δεν υπάρχει γλέντι...
Λευκή ισοπαλία επεφύλασσε το ματς στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να μην θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που «ανέτρεψε» την ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ακόμη δεν έχει σημειώσει κάποιο γκολ στο πρωτάθλημα
To πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να είναι πιο επιφυλακτικός. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 15′ με την κεφαλιά του Λάμπρου να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Ο Αστέρας πίεζε ψηλά με την αντίπαλη άμυνα να μην αφήνει χώρο. Το τέμπο ήταν χαμηλό με το ροτέισον να έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες, ιδίως τους φιλοξενούμενους αφού ο Μίλαν Ράσταβατς προχώρησε σε ολικό λίφτινγκ. Το ματς ήταν ισορροπημένο ως το μισάωρο, με αμφότερες τις ομάδες να ασκούν pressing και τους Κρητικούς να μην έχουν σημειώσει κάποια τελική.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης( 60’Ουές), Γιαννούλης(79′ Κοροβέσης), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (77′ Σελίμοβιτς), Νέιρα, Λάμπρου(46′ Καστάνιο), Ντουρμισάι, Καμάου(Φαν Ντούινεν)
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής(72′ Σόνι), Βαλιέντε, Σανταφέ(84′ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60΄Καπίγια), Ριέρα, Σίτο( 46′ Άλβαρες), Μπενίτο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Προχωρά το σπουδαίο έργο - Πάνω από 50.000 η χωρητικότητα του νέου «Γ. Καραϊσκάκης»
- Υπεράνω Όλων: Το μοναδικό Ευρωπαϊκό τρόπαιο πότε ήρθε; Δεν ήρθε αυτή την «4ετία»;
- Αρης: Αυτά είναι τα νέα διαρκείας-Μειώσεις σε όσους ανανεώνουν ή αγοράζουν νωρίς
- Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου
- Μαφέο: «Σε σύλλογο τέτοιου μεγέθους όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεν λες όχι»
